Horses For SALE

  Training EquipmentsHorses for sale

Iberico unites also horses and new owners

Looking for a stunning lusitano or andalusian horse? Dreaming to ride Your own white stallion some classical dressage? Or maybe You dream to have a good mare to breed your own foals? Or You want to find a gorgeous young talent to win all dressage tests? Iberico will find you a horse of your dreams.

Also if YOU have something interesting for sale - please contact!AVAILABE NOW IN FINLAND:

Right now we don't have any horses for sale in public markets.

Ask more what we have for sale privately!

SOLD HORSES you can find at the  Sold Gallery

Contact

IBERICO Finland

Katariina Albrecht 

Email me

Mobile: +358 44 0336700

Turku, FINLAND

NEWS

TAPAHTUMAKALENTERI:


Tervetuloa uudet ja vanhat oppilaat Sivistyneen Ratsastuksen maailmaan, jossa yhdistämme vanhojen mestarien klassisen tiedon uusiin tutkimustietoihin ja menetelmiin. Tavoitteena on tasapainoinen ratsukko, jossa sekä hevosen että ratsastajan mieli & keho ovat tasapainoisen toiminnallisia. Aineksina elementtejä klassisesta ratsastuksesta, akateemisesta ratsastustaiteesta, working equitationista, etologiasta ja biologiasta. Voimme harjoitella myös ratsastusjousiammuntaa tai perinnejousiammuntaa.

Laita viestiä jos haluat mukaan valmennustunneille, tai haluat järjestää oman 1-2 päivän kurssin tallillasi. Nopeat syövät hitaat - kalenteri täyttyy nopeasti!

Lisäksi normaalit viikkotunnit Turun seudulla arkisin (aamu, päivä ja ilta-aikoja) joko omalla tai Katariinan hevosella. Tervetuloa!

t. Katariina Albrecht
Courses and lessons available, we teach also in English & en Español