Iberico ideologia & etiikka

Opetus  -  VarusteetMyyntihevoset


Iberico yhdistää hevoset ja ratsastajat, löydä nyt laadukas ja mukava arki hevosesi kanssa!

Tarjoamme täyden paketin ratkaisuja hevosten ja ratsastajien arkeen. Jos olet vailla omaa hevosta, voit tulla meille treenaamaan. Jos olet vailla sopivia varusteita, voit kääntyä puoleemme. Jos hevosesi tai oma kehosi tuntuu kipeältä ja jäykältä, meillä on siihen hoitoa. Arjen haasteissa autamme hevostasi ja Sinua pääsemään kitkakohdista, ja löytämään juuri teille sopivan mielekkään tavan treenata, niin kilparadoille kuin kotikentilläkin. Ibericon Katariinan tapa opettaa on sekä tehokas että samalla hevos- ja ratsastajaystävällinen. Katariina kuvailee tyylisuuntaansa sivistyneeksi ratsastukseksi. Opetuksen sisältö perustuu ratsastustekniikoiden lisäksi pitkälti tieteellisiin tutkimuksiin eläinpsykologiasta, hevosten biomekaniikasta sekä ihmisen kehon ja psyyken toimintatavoista.

Haluamme kantaa vastuumme niin eettisesti kuin ympäristöasioissakin. Pyrimme lisäämään tietoisuutta eläinten asianmukaisesta koulutuksesta ja oppimistavoista, joka lisää hevosten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Välitämme hevosia ainoastaan sellaisilta talleilta ja kasvattajilta, jotka täyttävät eettiset kriteerimme. Myös myymiemme varusteiden suhteen pyrimme ottamaan huomioon kestävän kulutuksen.

  • Välittämmämme hevoset tulevat vain oloista, joissa niitä kohdellaan hyvin ja hoidetaan asianmukaisesti. Emme suosi ns. hevostehtailua, joissa pyritään kasvattamaan mahdollisimman paljon hevosia mahdollisimman halvalla.

  • Ibericon myymät nahkavarusteet ovat pääosin tehty raskasmetallittomasta kasviparkitusta nahasta, ja valmistettu Euroopassa. Sanomme EI lapsityövoimalle.

  • Myymämme vaatteet tulevat pienistä putiikeista ja käsityöläisiltä. Vaatteet ovat laadukkaita ja ajattomia, jolloin ne kestävät hyvin kulutusta ja aikaa, ja tuovat iloa kantajalleen vuosia eteenpäin.Contact

IBERICO Finland

Katariina Albrecht 

Email me

Mobile: +358 44 0336700

Turku, FINLAND

NEWS

TAPAHTUMAKALENTERI:


Tervetuloa uudet ja vanhat oppilaat Sivistyneen Ratsastuksen maailmaan, jossa yhdistämme vanhojen mestarien klassisen tiedon uusiin tutkimustietoihin ja menetelmiin. Tavoitteena on tasapainoinen ratsukko, jossa sekä hevosen että ratsastajan mieli & keho ovat tasapainoisen toiminnallisia. Aineksina elementtejä klassisesta ratsastuksesta, akateemisesta ratsastustaiteesta, working equitationista, etologiasta ja biologiasta. Voimme harjoitella myös ratsastusjousiammuntaa tai perinnejousiammuntaa.

Laita viestiä jos haluat mukaan valmennustunneille, tai haluat järjestää oman 1-2 päivän kurssin tallillasi. Nopeat syövät hitaat - kalenteri täyttyy nopeasti!

Lisäksi normaalit viikkotunnit Turun seudulla arkisin (aamu, päivä ja ilta-aikoja) joko omalla tai Katariinan hevosella. Tervetuloa!

t. Katariina Albrecht
Courses and lessons available, we teach also in English & en Español