Korkealuokkaiset, käsintehdyt hevosvarusteet

Opetus  -  VarusteetMuut Palvelut

Laadukkaat käsintehdyt vaatteet ja muut varusteet

Iberico muuttaa hiukan toimintaansa satulakaupassa. 
Edustamme edelleen joustavarunkoisia suosittuja Flexible Saddles -satuloita, ja sovitamme asiakkaille satuloita tarpeen mukaan. Voit tilata kauttamme oman satulan runsaasta mallistosta suoralla kaupalla, autamme sovituksessa ja oikean tuotteen löytämisessä. Nyt  myös etäsovitus mahdollista meilitse kuvien perusteella ennen ostopäätöksen tekemistä.
Huom! Vain suoraa kauppaa; emme lähetä satuloita etukäteen kokeiltavaksi. Satulan voi palauttaa vain jos siinä on virhe. 

Myös yksi sovituskäytössä ollut Flexible Bascule 16,5/34 jäljellä - kysy lisää meilillä! 

Ratsastushame by Iberico

Tyylikkäät villa- ja villasekoitekankaasta sekä softshellistä ja pellavasta ommellut ratsastushameet, omien mittojen mukaan.

Eri värejä, tyylejä ja malleja, lisävarusteina voi olla esim tasku, vuoraus, reunusnauha.
PERUSMALLI on ommeltu takaa kiinni, mutta muhkean viiden metrin helman ansioista soveltuu hyvin ratsaille.
PREMIUM-MALLI on takaa auki, mutta suljettavissa napeilla.

Konepestävä 30°. Ota yhteyttä, niin valmistamme sinulle juuri sopivan ratsastushameen talven kylmiin päiviin.

Hinta alk 100 € riippuen materiaalista ja lisävalinnoista.
LISÄTIETOA JA KUVIA

Tilaa/kysy lisää tästä sähköpostilla

AJOITTAIN MYÖS MUITA YKSITTÄISKAPPALEITA KÄSINTEHDYISTÄ VAATTEISTA, kuten huovutettuja lampaanvillaturkispuuhkia, villaisia kaftaaneja, jakkuja, viittoja... 

 


Muut varusteet:

Kapsoni

TOISTAISEKSI LOPPU VARASTOSTA, tulossa lisää heinäkuussa! Tsekkaa Iberico fb-sivuilta ajantasainen tilanne 

Akateeminen kapsoni maastakäsin työskentelyyn ja ratsastukseen. Todella laadukasta nahkaa, kauniit barokkisoljet. Käsin tehty Portugalissa, viimeisteltyä artesaanityötä. Tehty kestämään tyylikkyydestä tinkimättä. Malli ja peruskoko Ibericon omaa suunnittelua perustuen käyttäjäkokemuksiin: sopii monenlaiseen päähän, ja pysyy hyvin paikoillaan menemättä silmään juoksuttaessa ympyrällä. YKSI KOKO säädettävissä cob-xfull. Musta, ruskea. 


Hinnat:
- Kapsoni 130 €
- Kapsonityöskentelyyn ja ratsastukseen 3 m ohjat kätevin pikalukoin laadukasta nahkaa mustana tai ruskeana, 50 €.
- Setti yhdessä ostettuna 175 €.

Tilaa/kysy lisää sähköpostilla

Huomaathan, että Ibericolla ei ole varsinaista postimyyntiä. Tuotteet voi noutaa joko toimipisteestämme Raisiosta tai Katariinan valmennusmatkoilta. Lähetämme tuotteet postin tai matkahuollon kautta vain ostajan "omalla vastuulla" sikäli, että virheettömillä ja tuotekuvausta vastaavilla tuotteilla ei ole automaattista palautusoikeutta. Jos päädymme kuitenkin virheettömän tuotteen palautukseen, ostaja toimittaa tuotteen tai maksaa itse postikulut takaisin Ibericolle. 

Mittatilaustuotteilla ja -varusteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, ellei tuote ole virheellinen. Tällöin Iberico hoitaa luonnollisestikin kaikki postituskulut ja joko korvaa tuotteen uudella virheettömällä tai asiakkaan halutessa purkaa kaupan ja palauttaa rahat. Epäselvissä tilanteissa ota aina heti yhteyttä!

Contact

IBERICO Finland

Katariina Albrecht 

Email me

Mobile: +358 44 0336700

Turku, FINLAND

NEWS

TAPAHTUMAKALENTERI:


Tervetuloa uudet ja vanhat oppilaat Sivistyneen Ratsastuksen maailmaan, jossa yhdistämme vanhojen mestarien klassisen tiedon uusiin tutkimustietoihin ja menetelmiin. Tavoitteena on tasapainoinen ratsukko, jossa sekä hevosen että ratsastajan mieli & keho ovat tasapainoisen toiminnallisia. Aineksina elementtejä klassisesta ratsastuksesta, akateemisesta ratsastustaiteesta, working equitationista, etologiasta ja biologiasta. Voimme harjoitella myös ratsastusjousiammuntaa tai perinnejousiammuntaa.

Laita viestiä jos haluat mukaan valmennustunneille, tai haluat järjestää oman 1-2 päivän kurssin tallillasi. Nopeat syövät hitaat - kalenteri täyttyy nopeasti!

Lisäksi normaalit viikkotunnit Turun seudulla arkisin (aamu, päivä ja ilta-aikoja) joko omalla tai Katariinan hevosella. Tervetuloa!

t. Katariina Albrecht
Courses and lessons available, we teach also in English & en Español