〖 Suomi


  Opetus  -  VarusteetMuut palvelut

IBERICO palveluksessanne! 
Etsitkö asioihin hieman syvemmälle paneutuvaa opettajaa hevosellesi tai itsellesi? Tai etsitkö omaa
 barokkiratsua, sopivia varusteita, hulmuavaa villamekkoa tallille ja vapaa-aikaan, tai haluatko kenties ampua jousella hevosen kyydistä, opetella working equitationin saloja... tai hoitaa hevostasi tai itseäsi KST-hoidolla?

Iberico on erikoistunut hevosten ja ratsastajien arjen yhteensovittamiseen erilaisten valmennus- koulutus- ja hoitopalveluiden kautta. Löydät meiltä myös laadukkaita varusteita ja yksilölliset käsityönä valmistetut ratsastusvaatteet.

Meillä on valmennuspalveluita, kraniohoitoja, laadukkaita hevosvarusteita ja vaatteita sekä tietoa barokkihevosroduista.

Ystävällisin terveisin,

Katariina Albrecht. 

Contact

IBERICO Finland

Katariina Albrecht 

Email me

Mobile: +358 44 0336700

Turku, FINLAND

NEWS

TAPAHTUMAKALENTERI:


Tervetuloa uudet ja vanhat oppilaat Sivistyneen Ratsastuksen maailmaan, jossa yhdistämme vanhojen mestarien klassisen tiedon uusiin tutkimustietoihin ja menetelmiin. Tavoitteena on tasapainoinen ratsukko, jossa sekä hevosen että ratsastajan mieli & keho ovat tasapainoisen toiminnallisia. Aineksina elementtejä klassisesta ratsastuksesta, akateemisesta ratsastustaiteesta, working equitationista, etologiasta ja biologiasta. Voimme harjoitella myös ratsastusjousiammuntaa tai perinnejousiammuntaa.

Laita viestiä jos haluat mukaan valmennustunneille, tai haluat järjestää oman 1-2 päivän kurssin tallillasi. Nopeat syövät hitaat - kalenteri täyttyy nopeasti!

Lisäksi normaalit viikkotunnit Turun seudulla arkisin (aamu, päivä ja ilta-aikoja) joko omalla tai Katariinan hevosella. Tervetuloa!

t. Katariina Albrecht
Courses and lessons available, we teach also in English & en Español