Muut palvelut

Opetus  -  Varusteet -  Muut Palvelut

Iberico auttaa sinua ja hevostasi KST-hoitolla

KST-hoito eli kraniosakraalihoito (kranio=kallo, sacrum=ristiluu) on kokonaisvaltainen hoitomuoto, jolla hoidetaan enemmänkin ongelmien syytä kuin oiretta. Oireetkin toki saavat oman osuutensa hoidosta, ja hoidettavan olo helpottuu, mutta pääfocus on lähteä selvittämään oireen alkuperäistä aiheuttajaa. Hoito tuntuu miellyttävältä eikä aiheuta kipua. Katariina Albrecht hoitaa sekä hevosia että ihmisiä omassa toimipisteessään, sekä hevosen tai ihmisen omassa paikassa. Hyvä hoitovaste mm. vammojen ja traumojen jälkitiloihin, kehon virheasentoihin, erilaisiin kipuihin, unettomuuteen ja jännitykseen. Toistaiseksi vielä harjoitushinnoin, koska Katariina ei ole vielä valmis KST-terapeutti, vasta KST-hoitaja. Hoito saatavana hevosille, ihmisille, lampaille, naudoille... ;-) Ota yhteyttä ja kysy lisää! Alk 40€/kerta (plus mahdollisesti matkat)

O.T.E. hieronnassa hellät otteet

Kraniohoitojen lisäksi Katariina tekee jonkin verran O.T.E. hierontaa, eli hevosen kehoon mennään lihaskalvojen kautta hellästi venyttämällä. Hoito auttaa hyvin kehon jännitystiloihin ja lihasjumeihin. Kysy lisää! Palvelu saatavana vain hevosille.


Iberico yhdistää myös hevoset ja ostajat

Iberico ja yhteistyökumppanit ovat erikoistuneet lusitanojen ja P.R.E. hevosten maahantuontiin, kauttamme löydät myös muita erikoisrotuja sekä laadukkaita puoliverihevosia. Pääosin toimimme ns. mittatilausperiaatteella; suurin osa myymistämme hevosista on etsitty sopimaan juuri ostajan tarpeisiin. Otamme toki toimeksiantoja suomalaisista hevosista ja pyrimme yhdistämään hevosia ja ratsastajia muillakin tavoin. Ota yhteyttä, mikäli etsit jotain erityistä, tai sinulla on jotain spesiaalia myytävää!
 Meilaa lisätietoja!

 

 

 

 

MYYDYT HEVOSET:
Ibericon myytyjä hevosia löytyy tästä kuvagalleriasta

Contact

IBERICO Finland

Katariina Albrecht 

Email me

Mobile: +358 44 0336700

Turku, FINLAND

NEWS

TAPAHTUMAKALENTERI:


Tervetuloa uudet ja vanhat oppilaat Sivistyneen Ratsastuksen maailmaan, jossa yhdistämme vanhojen mestarien klassisen tiedon uusiin tutkimustietoihin ja menetelmiin. Tavoitteena on tasapainoinen ratsukko, jossa sekä hevosen että ratsastajan mieli & keho ovat tasapainoisen toiminnallisia. Aineksina elementtejä klassisesta ratsastuksesta, akateemisesta ratsastustaiteesta, working equitationista, etologiasta ja biologiasta. Voimme harjoitella myös ratsastusjousiammuntaa tai perinnejousiammuntaa.

Laita viestiä jos haluat mukaan valmennustunneille, tai haluat järjestää oman 1-2 päivän kurssin tallillasi. Nopeat syövät hitaat - kalenteri täyttyy nopeasti!

Lisäksi normaalit viikkotunnit Turun seudulla arkisin (aamu, päivä ja ilta-aikoja) joko omalla tai Katariinan hevosella. Tervetuloa!

t. Katariina Albrecht
Courses and lessons available, we teach also in English & en Español