Yhteystiedot

Kuinka voimme auttaa?

◀ Soita, lähetä meille sähköpostia, tai ota yhteyttä Facebookin kautta!

Toimipisteemme sijaitsee Raisiossa, ja pääsääntöinen toiminta-alueemme on Turun seudun talousalue. Ibericon palvelut ja kurssit ovat kuitenkin saatavilla koko maassa kysynnän mukaan.

Ibericon oma pieni toimipiste on aivan kotimme pihapiirissä: saat osoitteen ja ajo-ohjeet soittamalla, meilitse tai vaikkapa tekstarilla. Olemme avoinnna vain sopimuksen mukaan.

 

 

 

 

Sivuston kuvaajat:
Iberico
Terhi Kemppinen
Tiina Mäkipere
Johanna Mäkynen
Mira Opas
Eve Roine
Nina Salonen
Sini Tuhkunen


  • Katariina Albrecht
  • Phone +358 44 0336700

Contact

IBERICO Finland

Katariina Albrecht 

Email me

Mobile: +358 44 0336700

Turku, FINLAND

NEWS

TAPAHTUMAKALENTERI:


Tervetuloa uudet ja vanhat oppilaat Sivistyneen Ratsastuksen maailmaan, jossa yhdistämme vanhojen mestarien klassisen tiedon uusiin tutkimustietoihin ja menetelmiin. Tavoitteena on tasapainoinen ratsukko, jossa sekä hevosen että ratsastajan mieli & keho ovat tasapainoisen toiminnallisia. Aineksina elementtejä klassisesta ratsastuksesta, akateemisesta ratsastustaiteesta, working equitationista, etologiasta ja biologiasta. Voimme harjoitella myös ratsastusjousiammuntaa tai perinnejousiammuntaa.

Laita viestiä jos haluat mukaan valmennustunneille, tai haluat järjestää oman 1-2 päivän kurssin tallillasi. Nopeat syövät hitaat - kalenteri täyttyy nopeasti!

Lisäksi normaalit viikkotunnit Turun seudulla arkisin (aamu, päivä ja ilta-aikoja) joko omalla tai Katariinan hevosella. Tervetuloa!

t. Katariina Albrecht
Courses and lessons available, we teach also in English & en Español